. .

The page is printed

Rechtstreeks instromen

Dynamisch en geïnspireerd? Maak dan een vliegende start bij DB Schenker

Ben je met vlag en wimpel afgestudeerd en sta je te popelen om aan je beroepsleven te beginnen? We kunnen je een uiteenlopende reeks carrièremogelijkheden bieden over de hele wereld.

Zou je graag de gelegenheid krijgen om eindelijk jouw theoretische kennis in de praktijk toe te passen, verantwoordelijkheden te dragen, personeel te leiden en professionele uitdagingen aan te gaan? Dan is DB Schenker de juiste plek voor jou!


DB Schenker zal je steunen in deze spannende nieuwe fase van je leven – jouw beroepsleven. We begeleiden je rechtstreeks naar jouw ideale functie en bieden je een uiteenlopende reeks carrièremogelijkheden aan, allemaal op mondiale schaal.  Ontdek de brede waaier aan mogelijkheden die een nationaal en internationaal succesvol bedrijf je te bieden heeft, en grijp je kans om een geslaagde start van jouw carrière te maken.


We streven ernaar om uiterst gemotiveerde en toegewijde afgestudeerden te promoten die bereid zijn om vanaf dag één verantwoordelijkheden op zich te nemen en die er niet voor terugdeinzen om spannende uitdagingen aan te gaan. We kijken ernaar uit om jouw innovatieve ideeën te horen en in ruil daarvoor bieden we je nieuwe langetermijnperspectieven.


Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures!

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina