. .

The page is printed

Afgestudeerden bij de DB Groep

Stap in en maak carrière bij DB!

We bieden afgestudeerden in allerlei richtingen verscheidene opties om bij ons aan de slag te gaan. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een van onze commerciële of technische stageprogramma's of via de klassieke rechtstreekse instroming worden aangeworven.

Ons stageprogramma

Trein: Ons commerciële instroomprogramma. Ons één jaar durende stageprogramma stoomt toekomstige specialisten en managers klaar voor verantwoordelijkheden op hoog niveau in ons bedrijf. In een jaar tijd doorloop je verschillende modules en krijg je inzicht in de complexe raakvlakken binnen ons concern. Het beste daarbij is dat je op de eerste dag een vast contract krijgt aangeboden. Jij bent degene die jouw persoonlijke en professionele succes op de rails zet.


Trein Tec: Ons technische instroomprogramma. Ons één jaar durende stageprogramma stoomt toekomstige specialisten en managers klaar voor verantwoordelijkheden op hoog niveau in ons veelzijdige bedrijf. Tijdens dit jaar heb je de mogelijkheid om de verscheidenheid en complexiteit van ons concern te ervaren op verschillende locaties. Onze Trein Tec stagiairs krijgen ook op de eerste dag een vast contract aangeboden.

Rechtstreeks instromen bij DB

Als je net een universitaire studie hebt afgerond, is ons rechtstreekse instroomprogramma de beste keus voor jou als je jouw kennis in praktische ervaring wenst om te zetten. Je wordt vanaf het begin opgeleid voor een specifieke functie in het door jou gekozen domein en krijgt al snel de verantwoordelijkheid over interessante projecten. Om je te begeleiden tijdens je beginperiode ontvang je persoonlijke ondersteuning en krijg je een coach toegewezen.  Welke instroomoptie je ook kiest, we zetten de toekomst voor je in beweging.  We zijn altijd op zoek naar jong en getalenteerd beginnend personeel dat zijn steentje wil bijdragen aan de geschiedenis van onze onderneming.  Meer informatie en details over hoe je kunt solliciteren, vind je terug op de homepage van Deutsche Bahn.

Laatst bijgewerkt: 26.06.2014

Naar het begin van de pagina