. .

The page is printed

Ontwikkeling van human resources

Potentieel herkennen, ontwikkelen en promoten!

DB Schenker zet zich in om over de beste arbeidskrachten te beschikken en hen individueel te motiveren. Door middel van op maat gemaakte programma's, cursussen en workshops bieden we je de mogelijkheid om jouw horizon voortdurend te verbreden en jouw persoonli

Zou jij de dagelijkse uitdagingen in je leven willen overwinnen? Zou je willen groeien, jouw horizon willen verbreden en de verantwoordelijkheid willen nemen voor jezelf en voor anderen? Zo ja, dan is DB Schenker de juiste plek voor jou!


We beschouwen onszelf als een lerende organisatie. Jouw kennis is onze belangrijkste troef. Daarom hebben we onszelf ten doel gesteld jouw expertise te beschermen en te promoten. We hebben vertrouwen in jouw bekwaamheden en toewijding en we zullen je steunen bij het ontdekken van jouw talenten en potentieel en je helpen om ze actief te ontplooien.
DB Schenker biedt je de gelegenheid jouw professionele, methodologische, sociale en persoonlijke vaardigheden uit te breiden om je in staat te stellen jouw professionele en individuele doelstellingen te bereiken.

We investeren in ons personeel en bereiden jou individueel voor op een potentiële professionele leiderschapscarrière.

We erkennen jouw potentieel en steunen je om het op een succesvolle manier tot zijn recht te laten komen!

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina