. .

The page is printed

Internationaal werken

Kun je de wereld zien bij DB Schenker? – Uiteraard!

Ergens tussen heimwee en bravoure: de logistieke sector is dé branche voor globetrotters! Ben je op zoek naar een internationale uitdaging? We kunnen je een hele reeks mogelijkheden bieden om jezelf te bewijzen in een internationale omgeving.

In een context van snel uitbreidende globalisatie spelen internationale samenwerking en grensoverschrijdend teamwork een steeds belangrijker wordende rol in de arbeidswereld. Als globale speler leggen we grote nadruk op grensoverschrijdende expertise in alle belangrijke regio's van de wereld.


De wereld is in handen van de logistieke sector! De bedrijfstak groeit snel en de vraag naar logistieke diensten op de nationale en internationale markten blijft stijgen.


Naast vrachtwagenchauffeurs, treinbestuurders, logistieke specialisten en supervisors zijn het vooral de internationale multitaskers die vandaag de dag in trek zijn in een branche die in wezen de productie van wereldconcerns controleert, en dat 24 uur per dag.


Hunker je naar internationale flair op je werkplek en inspireert werken in een multiculturele arbeidsomgeving je? Zo ja, welke werkgever is er dan geschikter voor jou dan DB Schenker?!
Neem een kijkje tussen onze internationale vacatures en ontdek zelf welke banen momenteel wereldwijd moeten worden ingevuld. Misschien is er wel iets bij dat je aandacht trekt ...


Heb je een functie in het buitenland gezien en vraag je jezelf af of je klaar bent voor zo'n grote stap?
We hebben een lijst opgesteld met vragen die je helpen om je beslissing te nemen:

Welke factoren beïnvloeden me bij mijn beslissing?
  • Voldoe ik aan de professionele en persoonlijke vereisten voor deze baan?
  • Spreek ik de doeltaal goed genoeg?
  • Ben ik ruimdenkend genoeg om in een vreemd land en een andere cultuur te leven?  Wat vindt mijn familie ervan?
  • Ben ik mobiel, flexibel en onafhankelijk genoeg om me niet zo gemakkelijk uit het veld te laten slaan?

We weten dat het niet altijd eenvoudig is om in het buitenland te wonen en te werken. DB Schenker laat je niet aan je lot over en ondersteunt je in je nieuwe leven.


De keuze is aan jou! Maak je klaar voor je internationale ervaring bij DB Schenker! 

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina