. .

The page is printed

Onze waarden

Waar we voor staan

DB Schenker belichaamt het concept van de DB Groep dat onze missie, visie en waarden weerspiegelt. De belangrijkste vragen zijn: "Wie zijn we?", "Wat is onze missie?" en "Hoe bereiken we het allemaal?"

Wat is onze doelstelling?

We zijn op weg om 's werelds meest toonaangevende onderneming op het gebied van mobiliteit en logistiek te worden.
We bouwen onze leiderschapspositie op binnen de economische, sociale en milieumatige dimensies van duurzaamheid. We harmoniseren deze dimensies om het duurzame bedrijfssucces van onze onderneming en de maatschappelijke aanvaarding ervan te garanderen.
Economisch: Als rendabele marktleider bieden we onze klanten vooraanstaande logistieke en mobiliteitsoplossingen.
Sociaal: Als topwerkgever in Duitsland en daarbuiten winnen en versterken we loyaliteit met gekwalificeerde werknemers die zich met enthousiasme voor DB en zijn klanten inzetten.
Milieumatig: Als ecopionier bepalen onze producten de maatstaven voor het efficiënte gebruik van hulpbronnen.

Hoe bereiken we dit?

We overtuigen klanten, werknemers en investeerders.

Klantgericht: We zetten onze klanten en hun behoeften op de eerste plaats omdat tevreden klanten de basis vormen voor het succes van onze onderneming. Onze klanten kiezen ons omwille van de uitstekende kwaliteit van onze producten, onze concurrerende prijzen en onze betrouwbare dienstverlening.

Economisch succesvol: We streven ernaar de waarde van onze onderneming op een duurzame manier te verhogen om zo tot de kapitaalmarkten toe te treden en toekomstige investeringen veilig te stellen.

Vooruitstrevend: We koesteren flexibiliteit, leerbereidheid, kwaliteitsbesef en de moed om de status quo in vraag te stellen en voortdurend te verbeteren; in lijn daarmee bieden we een motiverende werkomgeving en de mogelijkheid om deel te nemen aan het succes van de onderneming. Innovatieve oplossingen genereren nieuwe afzetmogelijkheden.

Gezamenlijk: We hanteren een functie- en divisie-overschrijdende werkwijze om onze gedeelde doelstellingen te bereiken. We beschouwen de tevredenheid van onze werknemers als een eerste vereiste voor klanttevredenheid en bedrijfssucces.

Verantwoord: We handelen vanuit een voorbeeldfunctie die is gebaseerd op de principes van integriteit en bekommering om de behoeften van onze belanghebbenden. We zetten ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zien onszelf als een pionier op het gebied van klimaat- en milieuvriendelijk vervoer.

Wie we zijn?

We zijn een toonaangevende onderneming voor mobiliteit en logistiek.
We hebben ons bedrijf op succesvolle wijze ontwikkeld en ervoor gezorgd dat het een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Als geïntegreerde onderneming rond een sterk spoorwegvervoersegment, ontwikkelen we voortdurend lokale, nationale en internationale logistieke en mobiliteitsoplossingen.

We runnen de vervoersnetwerken van de toekomst door mensen te vervoeren en goederen te verplaatsen dankzij end-to-end logistieke en mobiliteitsketens.

In de sectoren waarin we actief zijn, hebben we internationaal gezien een toonaangevende marktpositie veroverd.

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina