. .

The page is printed

Waarom DB Schenker

Ons personeel legt het uit!

Wie kan het leven bij DB Schenker beter beschrijven dan ons personeel? Hieronder lees je wat personeelsleden van DB Schenker te zeggen hebben over het leven bij DB Schenker.

Nyazi Payzin (Stagiair bij Job Rotation, DB Schenker Logistics):
"Wat ik het leukst vind aan DB Schenker is de open bedrijfscultuur. Het personeel gaat eerlijk en direct met elkaar om en netwerken staat hier hoog op de prioriteitenlijst."


Bard King (Production Controller DB Schenker Rail):
"Wat DB Schenker Rail zo aantrekkelijk maakt, zijn de mogelijkheden die het biedt.  De uitdagingen en uiteenlopende projecten die bijdragen aan de aanleg van een Europees netwerk bieden verschillende boeiende mogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.  Het streven naar de bestendiging en uitbreiding van zijn netwerken is voor mij een blijk van de ambitie van Schenker en de richting die het wil opgaan en biedt mij de mogelijkheid om mijn internationale ervaring op Europese schaal actief te beleven."

Erik Lemcke (Central Cargo Control DB Schenker Rail):
"Geen enkele deur blijft gesloten als je hard werkt en betrokkenheid toont bij DB Schenker en dat is waarom ik weet dat ik mijn eigen toekomst hier vorm kan geven."

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina