. .

The page is printed

Bedrijf

Onze strategie

Onze strategie legt de fundamenten voor het duurzame succes van DB Schenker. Elke dimensie van duurzaamheid komt hierbij aan bod: economisch succes, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuzorg.

Onze strategie legt de fundamenten voor het duurzame succes van DB Schenker. Elke dimensie van duurzaamheid komt hierbij aan bod: economisch succes, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuzorg.

Tegen 2020 zullen we de winstgevende marktleider zijn en topposities bekleden op alle belangrijke markten. We willen op lange termijn financiële stabiliteit opbouwen en blijven investeren in groeimarkten, nieuwe activiteiten en de expertise van onze werknemers. We leveren innovatieve producten op basis van krachtige processen en IT-systemen, en stellen onze klanten tevreden met de modernste netwerken en oplossingen in de hele sector.

Tegen 2020 zijn we de meest toonaangevende werkgever van onze sector. We zijn een diverse en internationale onderneming die mensen van alle leeftijden en beroepen inspireert en aantrekt. We ondersteunen de ontwikkeling van onze werknemers en bieden hen zowel lokale als internationale carrièremogelijkheden. Onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en op onze filosofie van gemeenschappelijk leiderschap. We bieden een werkomgeving waarin ruimte is voor ieders persoonlijke behoeften en waarin ieders bijdrage naar waarde wordt geschat.

Tegen 2020 zijn we de ecopionier van onze sector. Ons aanbod van ‘groene’ producten en onze expertise in ecoconsultancy staan centraal in onze strategie. Ze bieden zowel onze klanten als onze onderneming een duidelijk concurrentievoordeel. DB Schenker zal worden beschouwd als dé referentie op het vlak van koolstof- en energie-efficiëntie. We streven er ook naar om andere emissies, zoals lawaai, in te perken opdat de maatschappij onze toekomstige groei gemakkelijker aanvaardt.

Onze strategie voor 2020 omvat alle dimensies van duurzaam en succesvol ondernemen. Ze zal ervoor zorgen dat alle economische, sociale en ecologische aspecten in evenwicht met elkaar zijn. Dankzij onze strategie zijn we goed gepositioneerd en klaar om onze gezamenlijke visie te verwezenlijken:
als winstgevende marktleider, toonaangevende werkgever en ecopionier in onze sector zullen we tegen 2020 de grootste aanbieder zijn van geïntegreerde logistieke en transportoplossingen.
DB Schenker. Delivering solutions.

Laatst bijgewerkt: 26.06.2014

Naar het begin van de pagina