. .

The page is printed

Persbericht

DB Schenker op stand 1079

Passie voor groene logistiek op jubileumeditie Transport & Logistics – Antwerp Expo

(Antwerpen, 18 september, 2015) Ook dit jaar is logistiek dienstverlener Schenker nv prominent aanwezig op de grootste logistieke vakbeurs in de Benelux. De tiende editie heeft als thema ‘Passion for Logistics’. DB Schenker voegt daar met graagte zijn grootste passie aan toe: duurzaamheid.

Onder het motto ‘for people, for markets, for tomorrow’ kunnen bezoekers kennismaken met de wereldwijde industriespecifieke en milieuvriendelijke transportmogelijkheden van DB Schenker. Speciale aandacht gaat hierbij naar China Rail, de dedicated spoordienst die de snelheid van het vliegtuig op ecologische wijze verzoent met het kostenefficiënte zeeschip.

“Ons salesteam zal de bezoekers aan onze stand graag informeren over de mogelijkheden die DB Schenker te bieden heeft en hen een strategisch voordeel kunnen opleveren in het wereldwijd beheersen van hun goederenketen”, beklemtoont Ulrich Pütz, managing director Schenker nv.

De beurs in Antwerpen is tevens het ideale moment om klanten, leveranciers en geïnteresseerde bezoekers te laten kennismaken met de nieuwste e-Schenkerfeatures: het paperless ondersteunen van de wereldwijde goederenstromen.
“Begin dit jaar heeft DB Schenker Logistics alle transportoverschrijdende diensten gebundeld in een nieuw online platform. Dit portaal verbindt alle nationale dochterondernemingen en businesspartners in 130 landen wereldwijd via één systeem, waardoor alle data over het verloop alle modi centraal beschikbaar zijn”, vertelt Walter Devalck, Head of IT Projects bij Schenker nv.

Potentiële werknemers kunnen zich informeren over de veelzijdige doorgroeimogelijkheden en het rijke palet aan interessante werkervaringen. “De beurs biedt ons het perfecte platform om kennis te maken met de interessante tewerkstellingsmogelijkheden bij DB Schenker”, aldus Jan Dedecker, hr-director bij Schenker nv. “Bij een wereldwijde organisatie als DB Schenker zijn er altijd opportuniteiten voor een interessante carrièremove.”

Waar:Antwerp Expo
Hal 1, stand 1.079
Wanneer:22 en 23 september 2015 van 10 u tot 20 u
24 september 2015 van 10 u tot 18 u

Schenker nv, een van de meest vooraanstaande leveranciers van geïntegreerde logistieke diensten in België, opereert vanuit Antwerpen en stelt 680 personen te werk in acht vestigingen: Antwerpen, Brussel, Eupen, Mechelen, Zwevegem, Willebroek, Zaventem en Zeebrugge. DB Schenker Logistics levert wereldwijde diensten aan de industrie en de handel door een geïntegreerde combinatie van wegvervoer, luchtvracht, zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.

Passie voor groene logistiek op jubileumeditie van Transport & Logistics

(PDF | 0,06 MB)
PDF downloaden

Laatst bijgewerkt: 22.09.2015

Overzicht

Naar het begin van de pagina