. .

The page is printed

Persbericht

DB Schenker met MERCEDES AMG PETRONAS in Spa-Francorchamps

Europees logistiek contract voor wereldkampioenen

Afbeelding vergrotenDB Schenker and MERCEDES AMG PETRONAS in Spa-Francorchamps, DB Schenker

(Antwerpen, 28 september, 2015) Op de Grote Prijs van België in Spa-Francorchamps eind augustus, verstevigde Lewis Hamilton zijn leiderspositie in de Formule 1. Hamilton rijdt voor het MERCEDES AMG PETRONAS Formule 1 team, die enkele maanden geleden met DB Schenker Logistics een contract heeft afgesloten voor alle Europese races.

Dit contract heeft een looptijd van vier jaar en omvat alle Europese races, testritten, en promo-tours, inclusief het vervoer en de bouw van een motorhome, het vervoer van de racewagens en hun onderdelen en de bouw van de technische ruimte.

“Dankzij onze expertise en logistieke knowhow die in al onze vestigingen van dezelfde hoogstaande kwaliteit zijn, kunnen wij het MERCEDES AMG PETRONAS Formule 1 team op alle Europese races professioneel ondersteunen”, aldus Ulrich Pütz, managing director Schenker nv.”

Er werden vijf zilveren Mercedes Benz Actros trekkers voorzien voor het vervoer van de succesvolle ‘Silver Arrows’ waarmee het team telkens opnieuw in de prijzen valt. De rijders van het MERCEDES AMG PETRONAS Formule 1 team zijn Lewis Hamilton en Nico Rosberg, die beiden na de wedstrijd in Spa-Francorchamps nog steeds de kopposities innemen. Ook afgelopen seizoen viel het team in de prijzen: Lewis Hamilton werd kampioen en met de Mercedes-Benz W05 Hybrid won het Duitse team ook het constructeurskampioenschap.

Schenker nv, een van de meest vooraanstaande leveranciers van
geïntegreerde logistieke diensten in België, opereert vanuit Antwerpen en stelt 680 personen te werk in acht vestigingen: Antwerpen, Brussel, Eupen, Mechelen, Zwevegem, Willebroek, Zaventem en Zeebrugge. DB Schenker Logistics levert wereldwijde diensten aan de industrie en de handel door een geïntegreerde combinatie van wegvervoer, luchtvracht, zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.

DB Schenker met MERCEDES AMG PETRONAS in Spa-Francorchamps

(PDF | 0,16 MB)
PDF downloaden

Laatst bijgewerkt: 29.09.2015

Overzicht

Naar het begin van de pagina