. .

The page is printed

Luchtvracht

Uw toegang tot wereldwijde markten

Als een van de wereldwijde marktleiders op het vlak van luchtvrachtvervoer zorgt DB Schenker ervoor dat uw vracht terechtkomt op de plaats die u wilt. Waar ook ter wereld.

DB Schenker is een marktleider met innovatieve oplossingen en een wereldwijd netwerk. We zijn een sterke partner van meer dan 700.000 klanten. Dankzij 700 vestigingen in 130 landen maken wij het voor onze klanten mogelijk om zelfs in de verste uithoeken van de wereld zaken te doen. Elk jaar vervoeren we meer dan een miljoen ton goederen.

We kiezen de beste luchtvaartmaatschappijen met uitstekende transportverbindingen voor onze klanten en traceren de zendingen voortdurend met de modernste onlinetrackingsystemen.

Voor al uw verzendingen via de lucht bieden wij een waaier van diensten aan die perfect aansluiten op uw noden.

U bepaalt zelf het ritme met de tijdsgebonden luchtvrachtproducten van DB Schenker. Dankzij onze luchtvrachtproducten op maat coördineert u al uw vrachtvervoer nog flexibeler en doeltreffender.


Kernproducten:

DB SCHENKERjetcargo: Een snel en feilloos transport van luchthaven naar luchthaven. We hebben drie standaardpakketten voor vaste perioden, maar ook charteropties op uw maat.

DB SCHENKERjetxpress: Het premiumproduct voor transport van deur tot deur. Er zijn geen beperkingen voor de maat of het gewicht van uw vracht. Bovendien zijn de douaneverplichtingen inbegrepen.

DB SCHENKERskybridge: Combineert de voordelen van lucht en water: twee keer zo snel als zeevrachtvervoer, maar voor de helft van de prijs van luchtvrachtvervoer.

DB SCHENKERicm: Integrated Cargo Management (Geïntegreerd cargobeheer) – organisatie en opvolging van uw verzendingen, vanaf het invoeren van de bestelling tot de levering.

DB SCHENKERflightops: Met onze eigen lijndienst verbinden we meerdere keren per week de centrale knooppunten op alle continenten.


Oplossingen voor de industrie:

DB SCHENKERaeroparts: De logistieke service op maat voor de ruimteluchtvaartindustrie.

DB SCHENKERmarineparts: Snelle ondersteuning voor schepen. Oplossingen op maat voor de wereldwijde scheepvaart, waaronder wereldwijde logistieke diensten.

DB SCHENKERjetcargofresh: De logistieke dienst via luchtvrachtvervoer voor beperkt houdbare consumentengoederen.

DB SCHENKERfashion&retail: Gespecialiseerde logistieke oplossingen voor de mode- en kleinhandelsector.

DB SCHENKERhealthcare: Logistieke diensten op maat van de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg.

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina