. .

The page is printed

Bijzondere producten

DB SCHENKERsmartbox family

Handig en innovatief toezicht

Dankzij de innovatieve DB SCHENKERsmartbox controleert u wereldwijde vrachttransporten voortaan nog eenvoudiger. Kies op basis van uw noden een van de talrijke opties uit de DB SCHENKERsmartbox-familie.

DB SCHENKERsmartbox premium
maakt gebruik van gps-coördinaten om uw verzendingen in realtime te volgen via het internet. Parameters zoals temperatuur, vochtigheid, G-kracht, beweging, trilling en helling worden constant gecontroleerd. De technologie volgt de route via alle vervoersmiddelen dankzij geofencing, een telematicaoplossing waarbij een container alleen maar mag worden verplaatst binnen een gebied dat vooraf is vastgelegd. Het apparaat meldt elke poging om de container te openen. U kunt de parameters op maat configureren via het internet. Met de nieuwe dienst voor geavanceerde tracking in de lucht en op zee kunt u ook elke unit afzonderlijk online volgen in realtime.

Met DB SCHENKERsmartbox light
kunt u de temperatuur, de vochtigheid, de G-kracht, het licht, de trilling en de helling tijdens het transport documenteren. Met de software kunt u de grenswaarden voor elke parameter bepalen. Het systeem rapporteert alle waarden die hierbuiten vallen.

DB SCHENKERsmartbox easy 1 en easy 2
meet de temperatuur (DB SCHENKERsmartbox easy 1) of de temperatuur en de vochtigheid (DB SCHENKERsmartbox easy 2) tijdens het transport. U kunt de opgeslagen waarden gemakkelijk via USB raadplegen zodra de verzending is aangekomen. U ziet op welk tijdstip elke meting heeft plaatsgevonden. Een grafiek toont de temperatuurmetingen en alle afwijkingen van het temperatuurbereik dat u vooraf hebt gekozen.

DB SCHENKERsmartbox easypharma
is een gecertificeerde oplossing voor de farmaceutische industrie en voor medisch vervoer. Dit systeem meet de temperatuur en de vochtigheid tijdens het transport en slaat de meetgegevens op. U kunt ze gemakkelijk raadplegen via een USB-aansluiting. In het uitgebreide geheugen is plaats voor 32.000 metingen. Die kunt u bekijken via de eServices op de homepage van DB Schenker.

Met DB SCHENKERsmartbox logistics
kunnen de temperatuur- en vochtigheidsniveaus worden gemeten in standaard- of koudeopslagplaatsen. Het apparaat stuurt de gegevens in realtime naar een computer, waarna ze in een database terechtkomen. De troeven van dit systeem zijn onder meer de uiterste nauwkeurigheid van de metingen en de draadloze overdracht van gegevens. Als de afzonderlijk instelbare temperatuur- of vochtigheidslimieten worden overschreden, treedt er automatisch een alarm in werking. Zo kunt u de gepaste maatregelen nemen. 

SCHENKERsmartbox individuals
biedt oplossingen op maat voor elke transportwijze en elk toepassingsgebied over de hele toeleveringsketen. DB Schenker zoekt voor uw specifieke verzoek naar de beste oplossing binnen uw toeleveringsketen.

Laatst bijgewerkt: 23.06.2014

Naar het begin van de pagina