. .

The page is printed

ISAF Sailing World Cup Miami

Het DB SCHENKERsportsevents team deelt mee in het succes!

Evi Van Acker wint eerste wereldbekerwedstrijd van 2016.

Evi Van Acker (BEL) heeft eind januari 2016 dubbel goud veroverd! Eerst stond de wind in de zeilen tijdens de de Fort Lauderdale Olympic Class Regatta en nadien behaalde ze eindelijk haar eerste overwinning op de ISAF Sailing World Cup te Miami.

Afbeelding vergrotenSchermafbeelding, DB Schenker nv

Afbeelding vergrotenSWC Miami, DB Schenker nv

Het ganse VYF Olympic team heeft trouwens prachtige resultaten neergezet in Miami, en daar heeft het DB SCHENKERsportsevents team aan kunnen bijdragen met o.a.de coördinatie van het transport van de laserboten en ander zeilmateriaal van België naar Miami, inclusief consultancy services, volledige afhandeling in België, de zeevrachtafhandeling en on-site support in Miami.

Evi Van Acker is trouwens ook de grootste medaille-kandidate in Rio, en DB SCHENKER zal ook daar de nodige ondersteuning bieden!

Het sterke wereldwijde netwerk is één van de kracht-competenties van DB SCHENKER. 
Het DB SCHENKERsportsevents team is gespecialiseerd in sport- en evenementenlogistiek en telt ruim duizend medewerkers in vijftig landen.

Het DB SCHENKERsportsevents team bezit de winnersmentaliteit om events op een succesvolle manier af te handelen, van de planning, coördinatie tot de organisatie van allerlei logistieke diensten.

Contacteer ons vandaag en plan uw volgende overwinning! 

Laatst bijgewerkt: 30.05.2016

Naar het begin van de pagina