. .

The page is printed

LSE tevreden over service DB Schenker

Multimediashows met Belgische expertise in Koeweit

Op 3 maart viert Koeweit een driedubbel feest: 55 jaar onafhankelijkheid, de 25e verjaardag van het einde van de Golfoorlog en het 10-jarig emirschap van Zijne Hoogheid sjeik Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al Sabah.

De verjaardagen worden gevierd met een spectaculaire show op een gebied dat zich uitstrekt over 3 km. De organisatoren doen hiervoor een beroep op het wereldvermaarde Belgische Laser Systems Europe: topklasse inzake het ontwerpen en uitvoeren van multimediashows. Beide organisaties zijn hiermee niet aan hun proefstuk, want LSE maakt graag gebruik van onze diensten: vorig jaar hebben wij voor hen grote volumes (15 zeevrachtcontainers - 40’ en high cube-, en 35 ton luchtvracht) naar Koeweit verscheept voor de opening van een nieuw park, die gepaard ging met een spectaculaire show. Dankzij onze goede service contacteerde LSE ons ook voor projecten in Vietnam en Australië.
En nu dus de show voor de onafhankelijkheid van Koeweit.

Voor deze speciale gelegenheid stuurde de Koeweitse overheid hoogstpersoonlijk een legervliegtuig naar de Franse militaire luchthaven Vatry. DB SCHENKERsportsevents groepeerde alle lading in zijn magazijn in Brucargo en vervoerde vervolgens meer dan 200 flightcases, bedoeld voor de eerste show in het Al Jaber stadium, naar de luchthaven van Vatry om deze aan boord van het officiële vliegtuig te laden. In de loop van februari zal nog een andere vliegtuig de ‘speciale effecten’ komen laden.

Laatst bijgewerkt: 29.04.2016

Naar het begin van de pagina