. .

The page is printed

Bijzondere producten

Sports & Events

Om het even waar ter wereld de atleten zich opmaken om medailles of trofeeën in de wacht te slepen, overal zijn de logistieke eisen van alle betrokkenen (de atleten, sponsors, media ...) even groot.

Hetzelfde geldt voor de logistieke activiteiten die optredens en andere culturele evenementen ondersteunen: ook achter de scène moet alles op wieltjes verlopen.
DB Schenker is een van ’s werelds grootste aanbieders van logistieke oplossingen op maat voor sport- en andere evenementen. Dit omvat het plannen, coördineren en organiseren van alle mogelijke logistieke diensten. Daarnaast ontwikkelt DB SCHENKERsportsevents ook individuele logistieke pakketten.

Sportlogistiek: een kampioenstitel

Of het nu wereldkampioenschappen zijn, de Olympische Spelen, zeilregatta’s of atletiekkampioenschappen: de organisatie van internationale sportevenementen is een veelomvattende en intensieve opdracht. Naast de logistieke ondersteuning van deze sportevenementen, kunnen de experten van DB SCHENKERsportsevents individuele logistieke concepten ontwikkelen voor het randgebeuren zoals openings- en slotceremonie, logement en culturele randprogrammatie.

Evenementenlogistiek: een Oscar waard

Een gevarieerd en ongedwongen feest, een bedrijfsevent of een wereldwijde promotietournee, ze zijn allemaal even complex en tijdskritisch. De logistieke opdracht om dit te ondersteunen vereist een grote flexibiliteit om tegemoet te komen aan de strakke tijdschema’s.

Voor het ontwikkelen en implementeren van logistieke concepten, regelen de projectplanners bij DB SCHENKERsportsevents niet enkel land-, zee- en luchtvrachtactiviteiten, maar coördineren zij wereldwijd het transport, de opslag en logistiek ter plaatse. Inclusief de implementatie van veiligheidssystemen, het afhandelen van complexe douaneformaliteiten, picking- en packingactiviteiten, en JIT-leveringen ter plaatse. Dankzij DB Schenkers wereldwijd netwerk kennen onze logistieke concepten geen grenzen.

Contacteer ons!
Wij geven u graag persoonlijk advies en een op maat uitgewerkt logistiek pakket.

Direct inquiry

Laatst bijgewerkt: 05.02.2016

Naar het begin van de pagina