. .

Schenker Logistics Nederland B.V.

Profiel

Voor elke vraag een oplossing

Schenker Logistics Nederland is uw partner in internationaal transport en logistieke dienstverlening. Wij vervoeren uw goederen snel en efficiënt binnen Europa per vrachtwagen of trein, of wereldwijd per boot of vliegtuig. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van deze modaliteiten. Daarbij maken we het u makkelijk: met onze uitgebreide e-Services en IT-voorzieningen maakt u snel de juiste keuze.

Klantgerichte oplossingen
Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij bieden u klantgerichte oplossingen, zoals transport op maat, tracking en online booking. Desgewenst ondersteunen wij u bij het realiseren van uw duurzame doelstellingen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten kiezen we voor milieuvriendelijke, logistieke oplossingen en technologieën, die zowel de uitstoot van CO₂ verminderen als het energieverbruik reduceren.

Snel en efficiënt
Onze logistieke dienstverlening omvat warehousing en value added services, distributie-, spareparts- en retourlogistiek en supplychain-managementoplossingen. Bovendien zijn wij uitstekend op de hoogte van de ter plaatse geldende douaneverplichtingen. Wij wikkelen deze snel en efficiënt voor u af.

Netwerk
Met ruim 2.000 vestigingen in zo'n 130 landen verbinden wij alle belangrijke economische regio’s met elkaar. Alleen al in Nederland beschikken we over een netwerk van 22 logistieke centra en kantoren op 17 locaties. Altijd dicht bij u én bij uw klant!

DB Schenker heeft een historie van ruim 140 jaar en is al sinds 1892 actief in Nederland. Sinds 2002 is DB Schenker als zelfstandige transport- en logistieke divisie onderdeel van Deutsche Bahn.

Cijfers DB Schenker Group:

WereldwijdNederland
Omzet€ 15,451 miljard€ 540 miljoen
Aantal medewerkers in fte66.0003.200
Aantal vestigingen2.00022


Laatst bijgewerkt: 30.11.2016

Naar het begin van de pagina