. .

The page is printed

Amsterdam/Tilburg, 6 maart 2015

DB Schenker brengt boten veilig naar HISWA

In de nacht van 5 op 6 maart heeft DB Schenker Logistics het transport van vier vaartuigen naar de Amsterdam RAI georganiseerd, waaronder het veertien meter lange, aangepaste zeiljacht ‘Live Your Dream’ van de stichting ‘Leef Je Droom’.

Met speciaal materieel werden de boten donderdagmiddag uit het water getild en op diepladers geplaatst. Het verdere transport van de Amstel naar de RAI gebeurde in de nachtelijke uren.

Het nachtkonvooi moest het passeren van de laatste tram afwachten.
“Nadat de tramleidingen waren ontkoppeld en de weg vrij was van obstakels, konden we de boten veilig naar de Amsterdam RAI vervoeren,” aldus Özkan Aksoy, Head of Fairs National van DB Schenker Logistics Nederland. “Het gehele traject - van het uit het water takelen tot het binnenmanoeuvreren van de boten in de RAI - vergt uiterste precisie en vakmanschap. Gekwalificeerde en ervaren mensen zijn onontbeerlijk bij een dergelijk omvangrijk project.”

Van 11 tot en met 15 maart 2015 staat Amsterdam RAI in het teken van de start van het nieuwe watersportseizoen tijdens de 60e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show.

DB Schenker Logistics heeft ruime logistieke ervaring bij bootshows zoals Duitsland (Düsseldorf, Hamburg, Friedrichshafen), Groot-Brittannië (Londen), Spanje (Barcelona), Italië (Genua), Monaco en de HISWA in de Amsterdam RAI, waar DB Schenker Logistics Nederland officieel logistiek dienstverlener is.

In Nederland is DB Schenker Logistics een van de marktleiders. Met zo’n 3.000 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, biedt DB Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek.

Afbeelding vergrotenNachttransport HISWA, Natasja Kalsbeek, www.photosailing.nl
Nachtfoto Live Your Dream (JPG | 0,30 MB)

Fotografie Natasja Kalsbeek, www.photosailing.nl.


Laatst bijgewerkt: 17.03.2016

Naar het begin van de pagina