. .

The page is printed

Tilburg, 11 januari 2017

Schenker Logistics Nederland behaalt ISO 9001:2015

Onlangs heeft Schenker Logistics Nederland de vernieuwde certificering Quality Management Standard ISO 9001:2015 behaald.

Door de High Level Structure zijn de verschillende managementsysteemnormen goed op elkaar afgestemd en eenvoudig te integreren. Dit sluit naadloos aan op de structuren en werkwijze binnen DB Schenker.

“Kwaliteitsmanagement is de kern van alle services die wij onze klanten bieden,” aldus Martijn Bastiaanssen, Quality Manager. “DB Schenker werkt continu aan het verbeteren van processen en systemen, waarbij onze focus ligt op het verhogen van de klanttevredenheid. De certificering is geen papieren tijger, maar bevestigt wat we als bedrijf naar onze klanten willen uitdragen: kwaliteitsbewustzijn en betrokkenheid bij al onze medewerkers.”

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management. Samen met de negen andere clusters in Europa, vormt Schenker Logistics BeNeLux regio Europa.

Laatst bijgewerkt: 13.01.2017

Naar het begin van de pagina