. .

The page is printed

Roparun 2017

Roparun 2017 was mede dankzij onze sponsoren een groot succes - Thanks to our sponsors, Roparun 2017 was a great success.

Een onvergetelijk weekend, een avontuur voor het leven, een rollercoaster van emoties. Wat was Roparun 2017 een prachtig en bijzonder weekend.

Wij willen het management, onze collega's en alle sponsoren bedanken voor hun steun en support!

ENGLISH
An unforgettable weekend, an adventure for life, a roller coaster of emotions. Roparun 2017 was a beautiful and special weekend. 

We would like to thank the board, collegues and sponsors for their assistance and support!


.


Reacties van sponsoren:

Gaaf hoor!
Volgend jaar sponsoren we weer mee!
Hartelijke groeten, Marc Hijkoop
Essentioneel

De afgelopen jaren hebben wij het Roparunteam van DB Schenker met veel enthousiasme gesteund. Een fantastisch doel, een geweldig team, en een uitstekende prestatie! Jullie zijn een inspriratiebron voor Manpower. Gefeliciteerd met jullie welverdiende podiumplek!
Namens Manpower, Frank Weerkmeijer en Marjolein van de Veerdonk.

WOW!!! Wat een TOPprestatie!!!! Gefeliciteerd!!!

Wij vinden deze podiumplaats op zo veel fronten zo ontzettend mooi: het geeft erkenning aan de sportprestaties van alle collega’s, jullie teamwork, en jullie gedrevenheid om bewustwording te creëren bij al jullie relaties over waar de Roparun voor staat: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan leven. Wij hebben ontzettend veel bewondering voor hoe jullie zoveel mensen hebben gemobiliseerd om hieraan bij te dragen! Een prestatie om met recht trots op te zijn!

Ik hoop dat we met zijn allen heel veel mensen in hun moeilijkste dagen een heel klein beetje blijer hebben kunnen maken. Natuurlijk kunnen jullie rekenen op onze steun volgend jaar. Met liefde!
Groeten Edith Siersma en Jolie Wapenaar Capas)Jolie


Mocht uw logo niet op deze banner staan, dan is uw logo op onze wagens meegegaan van Parijs naar Rotterdam - If your logo is not on this banner, it was shown on our cars during the route from Paris to Rotterdam.

Roparun 2017 - Sponsoren, Schenker Logistics Benelux

Laatst bijgewerkt: 12.07.2017

Naar het begin van de pagina