. .

The page is printed

Industrieoplossingen

Electronics Logistiek

De electronics-markt is een dynamische omgeving. Onze klanten hebben dagelijks te maken met hoge eisen van hun klanten, die vaak extreem korte levertijden vragen.

Door de korte levenscycli van de producten is electronics bovendien een zeer ‘snelle’ markt met hoge voorraadomloopsnelheden. Daarbij neemt de consument vaak geen genoegen met een standaardproduct. Hij verwacht maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van eigen logo’s, een ruime keuze aan kleuren en gegraveerde teksten.

Door jarenlange ervaring heeft DB Schenker Logistics een productportfolio samengesteld die naadloos aansluit op de eisen van deze dynamische sector. Wij bieden een uitgebreide set hoogwaardige value added services en technische services voor elektronische producten. Ook kunt u gerust uw volledige retourlogistiek aan ons overlaten.

Onze (production) vendor managed inventory-oplossing biedt u de mogelijkheid om uw voorraden onder eigendom van uw leveranciers te laten vallen. Met onze uitgebreide IT-oplossingen hebt u realtime inzicht in de voorraadniveaus en kunt u producten afroepen op het moment dat ze daadwerkelijk nodig zijn.

Hightech Logistics / Technical Services


Laatst bijgewerkt: 29.12.2015

Naar het begin van de pagina