. .

The page is printed

Contractlogistiek

Transportmanagement

DB Schenker Logistics biedt zijn klanten een ‘integrated carrier management’-oplossing. Dit houdt in dat u voor palletzendingen gebruik kunt maken van ons eigen uitgebreide netwerk van landtransport.

Voor pakketzendingen kunt u vertrouwen op onze strategische pakketver-voerders. Maakt u liever gebruik van uw eigen vervoerder(s)? Wij koppelen deze moeiteloos aan ons geavanceerde systeem voor transportmanagement (TMS).

Ons TMS is volledig geïntegreerd in ons warehousemanagementsysteem (WMS). Daardoor hebben we direct toegang tot alle informatie die relevant is voor het optimaal distribueren van de zendingen. We vergelijken deze informatie met geldende afspraken met vervoerders. We letten daarbij op prijs, kwaliteit, duurzaamheid of een combinatie van deze. Samen met u definiëren we vervolgens de beslissingscriteria die automatisch de voor u beste transportoplossing genereren. De vervoerderslabels en manifesten kunnen met TMS rechtstreeks worden geprint. Vervolgens halen we de leverdatum, de actuele kosten en de trackinggegevens bij de diverse vervoerders op. U kunt deze bekijken via Electronic Data Interchange (EDI), op het internet of per e-mail.

Laat u het managen van uw vervoerders over aan DB Schenker Logistics, dan scheelt u dat dus veel werk. Bovendien wordt uw goederenstroom transparanter: u beschikt over alle relevante informatie gedurende het gehele warehousing- en transportproces. En uw zending wordt altijd verstuurd zoals ú dat graag wilt.

Laatst bijgewerkt: 29.12.2015

Naar het begin van de pagina