. .

The page is printed

Fairs & Exhibitions

Beurzen en Tentoonstellingen Internationaal

Als internationaal gevestigde logistiek dienstverlener en marktleider in deze branche, kunnen wij gebruikmaken van de kennis en kunde van een van de grootste logistieke organisaties wereldwijd.

Uw goederen bestemd voor, of afkomstig van, exposities en beurzen in het buitenland zijn bij ons in goede handen.

Precisie is het sleutelwoord bij een succesvolle voorbereiding en het goede verloop van een effectieve beursdeelname. DB Schenker weet uit ervaring dat de logistieke klok bij dergelijke evenementen op een andere manier tikt. Wij zijn ons bewust van de kritieke deadlines, douane-afhandeling en onverwachte omstandigheden bij dergelijke evenementen. Uit ervaring, want wij hebben van uw logistieke uitdagingen onze expertise gemaakt.

DB SCHENKERfairs&exhibitions combineert vrachtvervoer en lokale afhandeling naadloos om zo een compleet ‘deur-tot-stand’-pakket te kunnen aanbieden. Dit kan variëren van een enkele doos met brochures tot zware machines. Onze logistieke beurscoördinatie en operationele expertise zijn ongeëvenaard. Onze ervaring reikt van evenementen op het vlak van defensie tot de cosmeticabranche, van duurzame energie tot olie & gas, zo ook het vervoeren van vliegtuigen en powerboats van meer dan 35 meter lang en 75 ton zwaar. Daarbij is ons groeiende portfolio een indicatie van onze positie als marktleider. 

Zowel in binnen- en buitenland heeft DB Schenker jarenlange relaties met evenementenorganisatoren en beurslocaties. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u zich tijdens de beurs of tentoonstelling kunt concentreren op het vertegenwoordigen van uw bedrijf.

Meer informatie over onze diensten of wilt u een offerte? Aarzel niet, maar neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of een op maat uitgewerkt logistiek pakket.

Laatst bijgewerkt: 21.10.2015

Naar het begin van de pagina