. .

The page is printed

Kunstlogistiek

Galerie services

Spraakmakende aanwezigheid tijdens kunstbeurzen en een origineel en steeds veranderend expositieprogramma zijn de sleutel tot succes in uw bedrijfstak. Dit vraagt ook om logistieke expertise van hoog niveau.

Het vervoer van schilderijen naar kunstbeurzen en het behandelen van deze stukken ter plaatse zijn tijdkritisch en moeten daarom goed worden voorbereid. Dit betekent dat eersteklas logistiek voor verpakken, transport en douane-afhandeling cruciaal zijn voor het succes van uw project. Bij DB Schenker vindt u hiervoor de juiste expertise onder één dak.

Uw deelname aan kunstbeurzen
DB SCHENKERart voorziet in de onmisbare expertise om deze opdrachten effectief uit te voeren en biedt ook geconsolideerde transporten naar vrijwel alle belangrijke kunstbeurzen ter wereld, of het nu Berlijn, New York, Miami, Hong Kong of Seoul betreft. Waar u ook wilt exposeren, wij staan klaar om u te ondersteunen. Profiteer van onze topservice en onze aantrekkelijke tarieven.

Uw aanwezigheid bij kunsttentoonstellingen en particuliere presentaties
DB SCHENKERart is ook uw partner bij uitstek voor zeer specifieke transportdiensten, wanneer uw schilderijen vervoerd dienen te worden naar particuliere voorvertoningen of andere galerieën. Of uw zending groot of klein is, wij bieden u een concept op maat.

Laatst bijgewerkt: 21.10.2015

Naar het begin van de pagina