. .

The page is printed

Kunstlogistiek

Museumlogistiek

DB SCHENKERart biedt musea op maat gemaakte oplossingen voor transport en logistiek van unieke kunstobjecten, van het regelen van koeriertransport tot de logistieke organisatie van een complete kunstexpositie.

Gebruikmakend van speciaal ‘state-of-the-art’ materieel om iedere uitdaging aan te kunnen, behandelen wij uw kunstobjecten met uiterste zorgvuldigheid en precisie gedurende ieder moment van de reis.

Het vervoer van uw onvervangbare kunstvoorwerpen wordt uitsluitend door hooggekwalificeerd en ervaren personeel uitgevoerd. Onze doordachte beveiligingsoplossingen, in de gehele logistieke keten, zorgen ervoor dat uw gevoelige en waardevolle goederen altijd in goede handen zijn, waar dan ook ter wereld. Kiest u voor DB SCHENKERart, dan kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Ervaring en expertise, niet alleen met compacte zendingen.
Met DB Schenker worden zowel buitenmaatse kunstvoorwerpen die te groot zijn voor reguliere trucks als kleine objecten die gemakkelijk over het hoofd worden gezien veilig en snel naar hun bestemming vervoerd.

DB SCHENKERart werkt direct samen met expositiemanagers, restaurateurs, expositie-architecten en kunstexperts vanaf het moment dat de projectplanning van start gaat. Permanente veiligheidscontroles van medewerkers, opslagruimtes, transportvoertuigen en materieel zijn onderdeel van onze standaardprocedure. Dankzij ons gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem, gaat onze verantwoordelijkheid verder dan de wettelijke standaardeisen. 

Laatst bijgewerkt: 21.10.2015

Naar het begin van de pagina