. .

The page is printed

Verhuizingen

Richtlijnen bedrijfsverhuizingen

Waar moet u allemaal aan denken bij een bedrijfsverhuizing? Onze tips met de belangrijkste details om uw verhuizing tot in de puntjes te kunnen plannen.

Budgetplanning
Wilt u een kostenoverzicht? Wij berekenen het totale volume en maken voor u een conceptschema. 

Afvalverwijdering
Heeft u een aantal zaken uit uw inventaris niet meer nodig? Wij regelen voor u de verwijdering , vanzelfsprekend op een milieuvriendelijke wijze en geheel gedocumenteer.

Apparatuur
Welke technische apparatuur kunnen het beste voor uw verhuizing worden ingezet? Buitenliften, luchtgeveerde verhuiswagens, doorgaans met hefplateau, transporttrucks, trapliften, pallettrucks, luchtkussens, vorkheftrucks, temperatuurgeregelde trucks voor kunstvervoer, kraantrucks, diepladers etc. 

Flexibiliteit
U zoekt een partner die u kan ontlasten met een breed dienstenpakket en die tegelijkertijd ruimte biedt om uw eigen middelen in te zetten? Wij integreren uw eigen personeel in het totale project. Dit betekent dat u uw eigen kennis en kunde kunt inzetten en zo kosten kunt besparen. U maakt gebruik van onze diensten op basis van modules tot en met 'turnkey'.

Sector - Service
Overweegt u om vernieuwing van uw machinevoorraad onderdeel te laten zijn van uw verhuizing? In dat geval kennen wij ook de juiste specialisten.

Huidige / gewenste situatie
Is de toegang tot uw bedrijf te smal, is uw bedrijf gelegen aan een doorgaande weg of in een woonwijk? Indien dit het geval is, dan is het noodzakelijk om tijdig de benodigde vergunningen aan te vragen bij de verantwoordelijke autoriteiten voor ‘verboden te stoppen’ zones en andere verkeersaanpassingen.

Gecoördineerd plan
Wij verzekeren u dat uw dozen en meubilair exact op de gewenste plek op de bestemming worden afgeleverd. Onze systemen zijn simpel en duidelijk. Samen met u kiezen we het systeem dat het beste bij uw situatie past. Zo raakt niets door elkaar.

Montage
Moeten uw meubilair of machinepark worden gedemonteerd? Ons technisch team stelt zeker dat alle gedemonteerde onderdelen na de verhuizing weer op de juiste wijze in elkaar worden gezet. Waar nodig vullen wij onze teams aan met timmerlieden, elektriciens of monteurs.

Projectmanagement
Geeft u de voorkeur aan een directe contactpersoon? Onze projectmanager is vanaf de start betrokken en is altijd beschikbaar gedurende de gehele verhuizing.

Verpakken
Wilt u zelf beslissen aan wie u uw schilderijen, kunstobjecten of andere waardevolle objecten die speciale aandacht verdienen toevertrouwd? U kun rekenen op onze ervaren verpakkers. Bij DB Schenker beschikken we over specialisten voor ieder onderdeel van het project. Van zachte verpakking tot speciaal geproduceerde houten kratten – wij vinden voor u de juiste oplossing.

Laatst bijgewerkt: 10.11.2015

Naar het begin van de pagina