. .

The page is printed

Thuis in alle vervoersdisciplines

Multimodaal

U vraagt zich af of er alternatieven zijn voor uw huidige goederentransport. Kan het ook anders? Bijvoorbeeld milieuvriendelijker of prijstechnisch nog interessanter?

Binnen Europa kunt u uw goederen op verschillende wijzen laten vervoeren: via weg, rail of water. Wegvervoer heeft allang niet meer automatisch de voorkeur. Denk aan de drukke wegen en hoge tol- en brandstofkosten. Maar ook aan de toenemende behoefte aan meer duurzame vervoersalternatieven. Multimodale oplossingen bieden uitkomst. U kiest dan voor de combinatie van weg, rail en/of water die het beste bij u past. Schenker Logistics Nederland kan al deze modaliteiten flexibel inzetten gedurende het gehele traject. Van uw adres tot dat van uw ontvanger. In Europa, maar ook naar en van Azië.

Combinatie weg- en railvervoer DB SCHENKERhangartner
Combinatie van groupagevervoer over de weg en via het spoor, door heel Europa.

Per spoor DB SCHENKERrailog
Een snelle, veilige, duurzame en betrouwbare wijze van vervoer. De voordelen ten opzichte van wegvervoer zijn legio: geen files, milieuvriendelijk en vaste vertrek- en aankomsttijden. Bovendien kent spoorvervoer geen dieselolietoeslag, waardoor het ook prijstechnisch een interessante optie is. Daar komt bij dat ook vervoer van ladingen met een hoger gewicht mogelijk is. Dankzij het betrouwbare Europese netwerk aan railverbindingen is vervoer per spoor vooral geschikt voor langere afstanden.

Combinatie weg-schip DB SCHENKERshortsea
Wij halen uw goederen op en vervoeren deze per schip naar de Europese zeehaven die het dichtst bij de plaats van bestemming ligt. Vervolgens brengen we ze over de weg naar de eindbestemming.

Bekijk alle mogelijkheden op schenkermultimodaal.com.

Laatst bijgewerkt: 28.07.2017

Naar het begin van de pagina