. .

The page is printed

Transport Logistic 2015

Dé toonaangevende logistics beurs van 5 tot 8 mei in Munchen.

Met slechts een paar weken te gaan voordat het evenement begint, ligt de München Messe goed op schema met hun voorbereidingen. De halplanning is afgerond, de plaatsen voor de exposanten zijn toegewezen en de laatste voorbereidingen worden nu afgerond. De Messe is bijna klaar om meer dan 2.000 exposanten en meer dan 52.000 bezoekers te verwelkomen.

Transport Logistic is dé internationale vakbeurs voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management. Het event wordt steeds internationaler. Dit jaar verwacht de Messe een toename van de exposanten met 45 procent en een toename van bezoekers uit het buitenland met ruim 40 procent.

DB Schenker neemt deel... natuurlijk!
Alle deelnemende teams van DB, DB Netze, DB Schenker Logistics, DB Schenker Rail en SDAG zijn sinds eind vorig jaar bezig met de voorbereidingen. De Transport Logistic vindt om de twee jaar plaats in München. De stand van DB Schenker in 2013 was indrukwekkend, maar wordt dit jaar wellicht overtroffen. De aanwezige medewerkers, vanuit vestigingen van over de hele wereld,  verwelkomen bestaande klanten en geïnteresseerden.

De Transport Logistic geeft DB de uitgesproken mogelijkheid een kijkje te geven in hun innovatieve ontwikkelingen, het fijnmazige netwerk en de klantgerichte dienstverlening. Alle ondernemingen binnen DB Group zijn vertegenwoordigd en illustreren een totaalplaatje van de organisatie. Ondanks de omvang van DB group is de organisatie erin geslaagd altijd de mens centraal te stellen.

For people. For markets. For tomorrow.

Wilt u graag onze stand bezoeken tijdens de Transport Logistic 2015 in München? Stuur dan een e-mail naar: sales.nl@dbschenker.com

Laatst bijgewerkt: 17.03.2016

Naar het begin van de pagina