. .

Industrieoplossingen

Chemische Industrie Logistiek

De chemische industrie werkt onder speciale condities en is gebonden aan strenge voorwaarden. Weinig sectoren worden zo strict bepaald door wetten en regelgeving als het gaat over veiligheid en zorgvuldigheid voor het milieu.

De vereisten omvatten het totaal, van bulktransport tot aan consumentenproducten klaar om in de winkelschappen te worden geplaatst. Chemische industrie logistiek is dan ook divers en complex. U moet kunnen vertrouwen op een partner die de sector begrijpt en jarenlange ervaring heeft in de chemische industrie.

Dat maakt DB Schenker een goede keuze.

DB Schenker opereert wereldwijd. Met zo’n 2.000 vestigingen, zijn wij altijd dichtbij uw klanten. Ons moederconcern is Deutsche Bahn, de grootste railtransporteur in Europa. Wij werken met alle vervoersmodaliteiten, die wij op een slimme manier combineren, zodat we u altijd een logistieke oplossing kunnen bieden die het beste bij u past.

Continu werken wij eraan om aan de vereiste milieuregels te voldoen en zetten wij modern en gespecialiseerd materieel in.

Zijn uw logistieke wensen minder complex? Ook dan kunt u profiteren van onze opzet en werkwijze. De klant staat bij ons centraal.

Laatst bijgewerkt: 13.11.2015

Naar het begin van de pagina