. .

The page is printed

Industrieoplossing

Koeltransport

Vervoer van bederfelijke goederen en dranken vraagt om kennis van zaken, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het kan ons niet vers genoeg zijn - DB SCHENKERfresh

Wij bieden u de logistieke maatoplossingen die passen bij de strenge eisen van de versketen. Zo vervoeren wij via koeltransport goederen temperatuurgecontroleerd en bieden wij ook mogelijkheden om de temperatuur en/of luchtvochtigheid gedurende het gehele transport te controleren en te monitoren. Bij gebruik van een Smartbox speciaal geschikt voor reefers kunt u dit zelfs 24/7 online monitoren. Een dedicated team van vier specialisten op het gebied van temperatuurgevoelige lading staat klaar om u in elke stap van het proces te begeleiden en te adviseren.

Naast het vervoer van deze goederen bieden wij u vanzelfsprekend ook opslagmogelijkheden en value added logistieke diensten. Hier in Nederland en in ieder land op uw portfolio.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek over onze reeferservice.

Uw drank is te kostbaar - DB SCHENKERbeverages

In onze competence centres in alle belangrijke regio’s van de wereld is het vervoer van uw alcoholische dranken of softdrinks in goede handen. Bovendien leveren wij wereldwijd aanvullende diensten, zoals opslag, (her)labellen, (her)verpakken, het beheren van webshops en distributie. Uw drank is voor u én voor ons te kostbaar en niet alleen in prijs.


Laatst bijgewerkt: 12.11.2015

Naar het begin van de pagina