. .

Industrieoplossingen

Consumer Logistiek

De consumer-markt kenmerkt zich door lage marges, hoge fluctuaties in de vraag, korte levertijden, strenge eisen van distributeurs, strenge overheidswetgeving en hevige concurrentie. Dit vraagt om effciënte en betrouwbare logistieke dienstverlening.

DB Schenker Logistics heeft jarenlange ervaring in consumentengoederen. Wij beschikken over diverse licenties en certificeringen die van belang zijn in deze markt, waaronder OHSAS, HACCP en ISO 14001. Door ons Continu Verbeterprogramma bent u verzekerd van processen die zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. In onze warehouses bieden wij u diverse value added services. Zo kunnen we displays bouwen, marketingmateriaal toevoegen en op maat gemaakte producten en pakketten verzendklaar maken. Ook bieden we co-packing aan.

Onze IT-systemen zijn volledig ingericht op de eisen van de consumer-markt. Tot de mogelijkheden behoren het registreren en managen van serie- en batchnummers, het picken op basis van FIFO (first in, first out) en FEFO (first expiry, first out) basis, layerpicking en diverse quarantainefunctionaliteiten.

Laatst bijgewerkt: 12.11.2015

Naar het begin van de pagina