. .

The page is printed

Industrieoplossingen

Logistiek Onderdelen Scheepvaart en Luchtvaart

Logistieke dienstverlening voor wereldwijde levering van onderdelen aan de scheep- en luchtvaartsector met speciale services zoals voorraad- en orderbewaking, toelevering, projectmanagement en snelle, flexibele vervoersoplossingen.

Zelfs wanneer iedere minuut telt, kunt u rekenen op onze innovatieve verzendopties. Wij vinden de snelste route naar lucht- en zeehavens, direct vanaf de poort van de producent.

Marineparts
Snelle en betrouwbare levering van scheepsonderdelen, met een pakket aanvullende diensten voor al uw wensen. Door verschillende vervoersconcepten van DB Schenker te integreren kunnen wij u een koeriersdienst aanbieden, 24/7. 

DB SCHENKERmarineparts is een speciale service voor:

  • Rederijen
  • Vlootmanagement
  • Leveranciers van scheepsonderdelen
  • Scheepswerven
  • Scheepsbouwers
  • Reparatiebedrijven

Aeroparts
Vervoer van onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart met speciale flightcases om te kunnen voldoen aan de specifieke eisen van luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigbouwers en aanverwante bedrijven. Een combinatie van luchtvracht, logistiek en supplychainmanagement voor de productieketen, onderdelentoelevering, reparatieservice en AOG operatie met een 24-uurs AOG desk. 

Speciaal getrainde medewerkers in onze service centers staan voor een persoonlijke service gecombineerd met een wereldwijd sterke organisatie:

- Uniforme kwaliteit
- 24/7 telefonisch bereikbaar
- Transparant
- Vaste looptijden
- Geen limiet voor afmeting of gewicht

Laatst bijgewerkt: 13.11.2015

Naar het begin van de pagina