. .

The page is printed

Stap in en maak carrière bij DB!

Afgestudeerden bij DB Group

Deutsche Bahn biedt afgestudeerden in allerlei richtingen diverse opties om bij ons aan de slag te gaan.

Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een van onze commerciële of technische stageprogramma's of je begint je loopbaan via rechtstreekse instroom.

Ons stageprogramma

Trein: Ons commerciële instroomprogramma. Ons een jaar durende stageprogramma stoomt toekomstige specialisten en managers klaar voor verantwoordelijkheden op hoog niveau in ons bedrijf. In een jaar tijd doorloop je verschillende modules en krijg je inzicht in de complexe raakvlakken binnen ons concern. Het beste daarbij is dat je op de eerste dag een vast contract krijgt aangeboden. Jij bent degene die jouw persoonlijke en professionele succes op de rails zet.

Trein Tec: Ons technische instroomprogramma. Ons een jaar durende stageprogramma stoomt toekomstige specialisten en managers klaar voor verantwoordelijkheden op hoog niveau in ons veelzijdige bedrijf. Tijdens dit jaar heb je de mogelijkheid om de verscheidenheid en complexiteit van ons concern te ervaren op verschillende locaties. Onze Trein Tec stagiairs krijgen ook op de eerste dag een vast contract aangeboden.

Rechtstreeks instromen bij DB

Als je net een universitaire studie hebt afgerond, is ons rechtstreekse instroomprogramma de beste keus voor jou als je jouw kennis in praktische ervaring wilt omzetten. Je wordt vanaf het begin opgeleid voor een specifieke functie op het door jou gekozen gebied en je krijgt al snel de verantwoordelijkheid voor interessante projecten. Om je te begeleiden tijdens je beginperiode ontvang je persoonlijke ondersteuning en krijg je een coach toegewezen. Welke instroomoptie je ook kiest, we zetten de toekomst voor je in beweging. We zijn altijd op zoek naar jonge en getalenteerde startende medewerkers die hun steentje willen bijdragen aan de toekomst van onze onderneming. Meer informatie en details over hoe je kunt solliciteren, vind je terug op de startpagina van Deutsche Bahn.

Laatst bijgewerkt: 03.02.2016

Naar het begin van de pagina