. .

The page is printed

Dynamisch en geïnspireerd?

Rechtstreeks instromen

Ben je met vlag en wimpel afgestudeerd en sta je te popelen om aan je beroepsleven te beginnen? Maak dan een vliegende start bij DB Schenker. Wij kunnen je een reeks aan carrièremogelijkheden bieden, wereldwijd.

Krijg je graag de gelegenheid om eindelijk je theoretische kennis in de praktijk toe te passen, verantwoordelijkheid te dragen, personeel te leiden en professionele uitdagingen aan te gaan? Dan is DB Schenker de juiste plek voor jou!

DB Schenker steunt je in deze spannende nieuwe fase van je leven – jouw beroepsleven. We begeleiden je naar jouw ideale functie en bieden je uiteenlopende carrièrekansen aan, allemaal op wereldniveau. Ontdek de mogelijkheden die een nationaal en internationaal succesvol bedrijf je te bieden heeft. Grijp je kans om je loopbaan succesvol te starten.

Ben jij bereid om vanaf dag één verantwoordelijkheid op je te nemen? En deins je er niet voor terug om spannende uitdagingen aan te gaan? Dan kijken we uit naar jouw innovatieve ideeën en jouw start van een mooie loopbaan bij DB Schenker.

Geïnteresseerd? Kijk snel naar onze vacatures in Nederland!

Laatst bijgewerkt: 03.02.2016

Naar het begin van de pagina