. .

The page is printed

DB Group

De rol van Deutsche Bahn

DB Schenker maakt deel uit van een wereldwijd toonaangevend logistiek en mobiliteitsconcern – Deutsche Bahn AG. Circa 194.000 medewerkers zijn werkzaam in Duitsland en 102.000 medewerkers zijn actief in het buitenland.

We zijn vertegenwoordigd in meer dan 130 landen en leveren innovatieve logistieke en mobiliteitstotaaloplossingen op maat. DB Schenker is een van de drie divisies:

  • Het spoorwegnetwerk van DB strekt zich uit over 34.000 km verspreid over een van de grootste railnetwerken ter wereld.
  • DB staat bekend om zijn totale mobiliteitsdiensten op het gebied van personenvervoer en vervoert meer dan 5 miljoen passagiers per dag. 
  • DB Schenker staat voor wereldwijde geïntegreerde logistiek.

"We verbinden overal ter wereld markten en mensen. Dit vergt een hoog werkniveau van ons personeel en biedt zo ook boeiende loopbaanvooruitzichten." 

DB en zijn medewerkers
Ons succes wordt niet aan het toeval overgelaten – onze medewerkers sturen en controleren de transportnetwerken van de toekomst – over spoor, zee, weg en door de lucht. 
Deutsche Bahn AG staat voor teamwork omdat 'Deutsche Bahn' alleen kan functioneren als onze divisies als één team samenwerken. Hand in hand. Daarom streven we overal ter wereld naar optimalisatie van teamwork. Zo groeien we samen ondanks onze verschillende taken en verantwoordelijkheden. We leren van elkaar en bundelen onze krachten zodat we met trots kunnen zeggen "Wij zijn DB". Onze gezamenlijke waarden verbinden ons als groep. De klant staat centraal en we gaan economisch, vooruitstrevend, samenwerkend en maatschappelijk verantwoord te werk.

Laatst bijgewerkt: 03.02.2016

Naar het begin van de pagina