. .

The page is printed

Waar staan wij voor

Onze waarden

DB Schenker staat voor het concept van de DB Group dat onze missie, visie en waarden weerspiegelt. De belangrijkste vragen zijn: "Wie zijn wij?", "Wat is onze missie?" en "Hoe bereiken we dit alles?“

Wie zijn wij

Wij zijn een toonaangevende onderneming in mobiliteit en logistiek.
We hebben ons bedrijf op succesvolle wijze ontwikkeld en positioneren het voor een veelbelovende toekomst.

Als geïntegreerde onderneming met een sterk spoorvervoersegment, ontwikkelen we voortdurend logistieke en mobiliteitsoplossingen - lokaal, nationaal en internationaal.

We runnen de vervoersnetwerken van de toekomst door mensen te vervoeren en goederen te verplaatsen in end-to-end logistieke en mobiliteitsketens.

In de sectoren waarin we actief zijn, hebben we internationaal een toonaangevende marktpositie veroverd.

Wat is onze doelstelling?

We zijn op weg om 's werelds meest toonaangevende onderneming op het gebied van mobiliteit en logistiek te worden.
We bouwen onze leiderschapspositie uit binnen de dimensies van duurzaamheid op het gebied van economie, maatschappij en milieu. We streven naar een evenwichtige balans van deze dimensies om duurzaam succes van onze onderneming en maatschappelijke aanvaarding ervan zeker te stellen.
Economisch: Als rendabele marktleider bieden we onze klanten eersteklas logistieke en mobiliteitsoplossingen.
Sociaal: Als topwerkgever winnen en versterken we loyaliteit met gekwalificeerde werknemers die zich met enthousiasme voor DB en zijn klanten inzetten.
Milieubewust: Als ecopionier bepalen onze producten de maatstaven voor het efficiënte gebruik van hulpbronnen.

Hoe bereiken we dit?

We overtuigen klanten, werknemers en investeerders.

Klantgericht: We zetten onze klanten en hun behoeften op de eerste plaats omdat tevreden klanten de basis vormen voor het succes van onze onderneming. Onze klanten kiezen ons omwille van de uitstekende kwaliteit van onze producten, onze concurrerende prijzen en onze betrouwbare dienstverlening.

Economisch succesvol: We streven ernaar de waarde van onze onderneming op een duurzame manier te verhogen om zo tot de kapitaalmarkten toe te treden en toekomstige investeringen veilig te stellen.

Vooruitstrevend: We koesteren flexibiliteit, bereidheid om te leren, kwaliteitsbewustzijn en de instelling om steeds kritisch te zijn en voortdurend te verbeteren. In lijn daarmee bieden we een motiverende werkomgeving en de mogelijkheid om deel te nemen aan het succes van de onderneming. Innovatieve oplossingen genereren nieuwe afzetmogelijkheden.

Gezamenlijk: We hanteren een functie- en divisieoverschrijdende werkwijze om onze gezamenlijke doelstellingen te bereiken. We beschouwen de tevredenheid van onze werknemers als een eerste vereiste voor klanttevredenheid en bedrijfssucces.

Verantwoordelijk: We handelen vanuit een voorbeeldfunctie die is gebaseerd op de principes van integriteit en zorg om de behoeften van onze stakeholders. We zetten ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zien onszelf als een pionier op het gebied van klimaat- en milieuvriendelijk vervoer.

Laatst bijgewerkt: 26.01.2016

Naar het begin van de pagina