. .

The page is printed

Bedrijfssectoren

Carrièreperspectieven

We bieden unieke logistieke diensten en uitstekende mogelijkheden op elk niveau!

De lucht- en spoorwegdivisies van DB Schenker bieden complexe wereldwijde totaaloplossingen op het gebied van transport en logistiek. Neem een kijkje en ontdek in welke sectoren jouw potentieel maximaal tot zijn recht zou komen:

Wegtransport

De enige weg die we niet berijden, is de weg die nergens naartoe leidt.

Vandaag de dag volstaat het niet om de weg te weten. Een uitgebreide dienstverlening op maat maakt ons totale servicepakket compleet. Met een netwerk van meer dan 700 wegtransportvestigingen verspreid over heel Europa is DB Schenker de ongeëvenaarde nummer 1 op het gebied van wegvervoer op het Europese vasteland. Word onderdeel van ons bedrijf met ruim 135 jaar ervaring in de transportsector.

Railtransport

Jij stelt het doel – wij zetten je op de rails. DB Schenker Rail verbindt alle logistieke activiteiten in Europa op het spoor. Met meer dan 130.000 goederentreinen en zo'n 4.000 locomotieven beschikken we over het grootste treinwagenpark in continentaal Europa. Mis de trein niet!
Onze dienstverlening is efficiënt, klantgericht en milieuvriendelijk.

Onze kernactiviteit is het leveren van vervoersdiensten over het spoor, of met andere woorden het samenstellen en besturen van treinen. Voordat onze treinbestuurders kunnen vertrekken, is er een hele reeks voorbereidende diensten nodig. Zo moeten de locomotieven en goederentreinen in onze eigen depots rijklaar worden gemaakt en moeten de vervoersstromen en de fysieke samenstelling van de treinen in onze rangeerstations worden gepland. Of je nu de operationele, coördinerende of strategische kant op gaat, kies het juiste spoor!

Zet jezelf op de rails en bied ons jouw expertise aan!  Of je nu een ervaren 'spoorwegwerker' bent of een professional die nieuw is op dit gebied, jouw innovatieve ideeën zijn altijd welkom. Deze combinatie laat namelijk veel ruimte over voor creativiteit.

Zeevracht

We verbinden vijf continenten en alle zeeën daartussen. Zeevracht – op elke uitdaging reageert DB Schenker met innovatieve en economisch aantrekkelijke oplossingen. Als een van de vooraanstaande zeevrachtdienstverleners vervoeren we wereldwijd ongeveer 2.800 containers per dag. Duik in de dynamische zeevrachtwereld met DB Schenker.

Luchtvracht

Neem samen met ons een hoge vlucht in 24 verschillende tijdzones. Als een van de wereldwijde marktleiders in luchtvracht zorgt DB Schenker ervoor dat goederen over alle land- en continentgrenzen heen op de gewenste bestemming aankomen. Met onze verschillende luchtvrachtproducten geven onze klanten het tempo aan.
Kom aan boord en laat de reis beginnen!

Contractlogistiek

We hebben de wereldmarkt op voorraad! DB Schenker is dé efficiënte logistieke partner voor complexe logistieke oplossingen in de hele supply chain of voor afzonderlijke delen van de logistieke keten. Contractlogistiek betekent meer dan opslag alleen. Contractlogistiek staat voor processen begrijpen en implementeren. Onze prestatie is pas optimaal als we innovatieve ideeën toepassen die onze klanten concurrentievoordelen opleveren. Gebruik je expertise om kritische klanten eersteklas oplossingen te bieden.

Speciale producten

Het volledige servicepakket voor dat ene speciale product. Van zwaar transport tot bedrijfsverhuizingen, grote (sport)evenementen, concerten of zelfs het onderhoud van een olieveld - DB Schenker is de partner bij uitstek voor individuele logistieke oplossingen en carrièremogelijkheden op maat.
Als ervaren professional is het eenvoudig om over te stappen naar klassieke sectoroverstijgende functies als strategie, sales, financiën, controlling en human resources. Op deze gebieden vormen zowel de lijnfuncties als het projectwerk essentieel onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Als je overweegt om je loopbaan een andere wending te geven, hebben we tal van uitdagende mogelijkheden als het gaat om professionele ontwikkeling. Voor meer informatie over onze bedrijfssectoren, klik dan op de link 'Producten en Services'.

Laatst bijgewerkt: 03.02.2016

Naar het begin van de pagina