. .

The page is printed

Professionals bij DB

Haal de wissel over met Deutsche Bahn

Als internationale marktleider op het gebied van mobiliteit en logistiek biedt DB ook voor ervaren professionals boeiende carrièreperspectieven.

We hebben een brede spectrum aan uitdagende taken voor je in petto en geven je de mogelijkheid om jouw toekomst vorm te geven.

Voor wie zijn carrière een nieuwe impuls wil geven, betekent een baan bij Deutsche Bahn de perfecte gelegenheid om dit te doen. Als je persoonlijke werkervaring hebt als (jonge) professional en beschikt over de bijbehorende expertise, kun je jouw carrière voortzetten in de meest gevarieerde branche die er is. We zijn op zoek naar mechatronische technici, slotenmakers, ingenieurs en zelfs geesteswetenschappers. Welk diploma je ook op zak hebt, in ons veelzijdige concern vind je een carrière die past bij jouw opleiding.

Het is de verscheidenheid aan taken die we te bieden hebben, die garant staat voor een uitdagende carrière. Op Deutsche Bahn als werkgever kun je vertrouwen. We moedigen teamwork aan en ondersteunen onze personeelsleden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. We bieden ons personeel tal van voordelen en vormen een betrouwbare, levenslange carrièrepartner als je dat wenst. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je terecht op de startpagina van Deutsche Bahn.

Laatst bijgewerkt: 08.12.2014

Naar het begin van de pagina