. .

The page is printed

De wereld zien bij DB Schenker

Internationaal werken

Ergens tussen heimwee en bravoure: logistiek is dé branche voor globetrotters! Ben je op zoek naar een internationale uitdaging? We kunnen je een hele reeks mogelijkheden bieden om jezelf te bewijzen in een internationale omgeving.

In de context van snel uitbreidende globalisering spelen internationale samenwerking en grensoverschrijdend teamwork een steeds grotere rol. Als wereldspeler leggen we grote nadruk op grensoverschrijdende expertise in alle belangrijke regio's.

Logistiek heeft de wereld in handen!
De bedrijfstak groeit snel en de vraag naar logistieke diensten op de nationale en internationale markten blijft stijgen. Naast vrachtwagenchauffeurs, treinbestuurders, logistieke specialisten en supervisors hebben vooral internationale multitaskers veel mogelijkheden in een branche die ervoor zorgt dat de goederenstromen van wereldconcerns efficiënt hun weg vinden, 24 uur per dag.

Internationale flair
Heb je behoefte aan internationale flair op je werkplek en inspireert werken in een multiculturele arbeidsomgeving je? Zo ja, dan is DB Schenker de geschikte werkgever voor jou! We nodigen je uit onze internationale vacatures te bekijken. Misschien trekt er een je aandacht...

Klaar voor een grote stap?
We hebben een lijst opgesteld met vragen die je helpen om een beslissing te nemen:

Welke factoren beïnvloeden mijn beslissing?
  • Voldoe ik aan de vakbewame en persoonlijke vereisten voor deze baan?
  • Spreek ik de taal goed genoeg?
  • Ben ik ruimdenkend genoeg om in een vreemd land en een andere cultuur te leven? Wat vindt mijn familie ervan?
  • Ben ik mobiel, flexibel en onafhankelijk genoeg om me niet zo gemakkelijk uit het veld te laten slaan?

Het is niet altijd eenvoudig om in het buitenland te werken en wonen. DB Schenker laat je niet aan je lot over en ondersteunt je in je nieuwe leven.

De keuze is aan jou! Maak je klaar voor je internationale ervaring bij DB Schenker!

Laatst bijgewerkt: 03.02.2016

Naar het begin van de pagina